Image
Text

TOMATPAI

Denne våren plantet jeg flere typer tomatplanter og nå bugner det av cherrytomater, perletomater og plommetomater i kjøkkenhagen – lykke! <3 Fantastisk å kunne plukke sine egne tomater, men samtidig en utfordring med å få spist opp alle så da gjaldt det å finne på noe lurt – i dag ble det tomatpai som ble servert til lunsj med frisk salat og hjemmelaget focaccia.  Oppskriften kan helt klart anbefales og her kommer den.


Dette trenger du:

  • 1 pose Paibunn miks fra Det Glutenfrie Verksted

  • 80 gram mykt smør

  • 1 egg

  • 4-6 ss vann

  • 300 gram tomater

  • 3-4 ss grov sennep

  • 1 håndfull friske basilikumblader hakket

  • 150 gram revet ost

  • 1 pk feta ost i blokk

  • 4 egg

  • 2 dl melk

  • salt og pepper

Dette gjør du:

  • Start med paibunnen – følg fremgangsmåten på baksiden av pakken.
  • Mens paibunnen avkjøles deler du opp tomatene. Jeg brukte for det meste cherrytomater og da holdt det å dele disse i to, bruker du større tomater deler du det opp i skiver.
  • Start med å smøre sennep på bunnen
  • Dryss revet ost på før du fordeler tomater jevnt rundt
  • Hakk basilikum og fordel over tomatene
  • Riv fetaost i småbiter og dryss over
  • Pisk egg og melk og hell over bunnen
  • Tilslutt litt salt og pepper
  • Stekes på 210 grader i ca 25 min
  • Avkjøles lett

Serveres smålun sammen med frisk salat og gjerne en nybakt focaccia (her finner du fremgangsmåten til «verdens beste» glutenfrie focaccia). Kos deg! 

Image
Text

Text

ØNSKER DU Å TA KONTAKT MED OSS?

Fyll inn skjema så tar vi kontakt med deg. Obligatoriske felt er merket med *

Form2
Navn
Vennligst fyll inn ditt fulle navn. Feltet er påkrevd.
E-post
Vennligst fyll inn din e-postadresse. Feltet er påkrevd.
Telefon
Vennligst fyll inn ditt telefonnummer. Feltet er påkrevd.
Melding
Vennligst skriv inn en melding. Feltet er påkrevd.
SEND
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon