Image
Text

BOKHVETEMEL (fullkorn økologisk)

Bokhvetemel er nesten en nødvendighet når det kommer til glutenfri bakst. Det kan brukes til jevning i stuinger og sauser, til pannekaker, kaker og paier og du kommer nesten ikke utenom litt bokhvete om du ønsker å bake brød. Bokhvete er ganske digstinkt på smak, og gjør seg derfor best i kombinasjon med andre glutenfrie melsorter. 


ØKOLOGISK BOKHVETE


IINGREDIENSER:

fullkorn bokhvete*


*Fra sertifisert økologisk jordbruk.


NÆRINGSBEREGNING (PR 100G MIKS)

Energi1531 kJ (364 kcal)
2,72,7 g
Mettet fett0,5 g
Karbohydrater70,7 g
Sukkerarter0,4 g
Fiber3,6 g
Protein11,7g
Salt<0,01 g
Image
Bokhvetemel
Text

Text

ØNSKER DU Å TA KONTAKT MED OSS?

Fyll inn skjema så tar vi kontakt med deg. Obligatoriske felt er merket med *

Form2
Navn
Vennligst fyll inn ditt fulle navn. Feltet er påkrevd.
E-post
Vennligst fyll inn din e-postadresse. Feltet er påkrevd.
Telefon
Vennligst fyll inn ditt telefonnummer. Feltet er påkrevd.
Melding
Vennligst skriv inn en melding. Feltet er påkrevd.
SEND
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon