Image
Text

Glutenfri Surdeigstarter

Text

Glutenfri Surdeigstarter har lenge stått på ønskelisten her i Det Glutenfrie Verksted. Skal også innrømme at det har vært gjort noen tester underveis..


Men når et samarbeide fungerer, utfordringer deles,  prøves ut og ender ut i løsninger som funker for begge parter ja da blir det hipp hurra og halleluja på en gang ;)!

Sånn kan det enkelt oppsummeres denne gangen da jeg ga Julianne utfordringen om å lage en surdeigstarter basert på rent mel i posen serien. Vi tok utganspunkt i økologisk Bokhvete fullkorn og økologisk Rismel fullkorn, les mer om rent mel serien her


Jeg skal innrømme at jeg ble med på utfordringen og satte igang med en basert på bokhvete og en basert på rismel. Underveis så skjønte jeg at min største utfordring ble tiden... Jeg har jo sjelden like dager og er innimellom mye på farten så da ingen av surdeigsbarna viste seg fra en motiverende side la jeg det hele på is. Det var ikke lurt å legge inn reise midt i et slikt prosjekt heller...

Pst - som dere sikkert vet er jo Julianne gravid og gjennom det har jeg tenkt at hun er nok mer redebygger enn meg for tiden, og dermed større sjangs for å lykkes med  dette prosjektet/ surdeigsstarter enn det jeg er akkurat nå ;)). Men, med litt roligere uker etterhvert så skal nok jeg få det til også ;). Men yippiii for Julianne som løste starten for oss!!


Les mer, og finn oppskriften på Juliannes blogg her.


Del gjerne dine erfaringer, oppskrifter og tips om du kommer igang med din glutenfrie surdeigsstarter!

Lykke til!
Image
rismel fullkorn til surdeigsstarter
Text

Text
Image
Tips til deg med barn med cøliaki
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon