Cookie dough kuler

Disse cookie dough kulene er fantastisk gode og superenkle å lage.

De er myke, søte, mettende og næringsrike. Kulene er rike på både protein og fiber, og dermed snille med blodsukkeret

 


Du trenger (20 kuler):

  • 80 g Havremel fra Det Glutenfrie Verksted 
  • 1 stor boks kikerter (230 g), skylt 
  • 30 g peanøttsmør, mandelsmør eller cashewnøttsmør 
  • 90 g lønnesirup* 
  • ½ ts vaniljepulver
  • liten klype salt
  • 80 g mørk sjokolade, i små biter 

*Mengden kan reduseres om du ønsker de mindre søte

 

Dette gjør du:

Ha alle ingrediensene utenom sjokoladebitene i en foodprosessor og kjør til en jevn deig. Bland deretter inn sjokoladebitene med en skje. Trill til kuler (på ca. 25 g hver for 20 kuler) og de er klare til servering. Nyt! 


Oppbevares i en lufttett beholder i opptil en uke i kjøleskapet. Kan også fryses i opptil 3 mnd. 

 

Tips!

Perfekt å ha med på tur, eller lag deg ditt eget lille friminutt i løpet av dagen og nyt en god kopp kaffe eller te med en nydelig cookie dough kul til. Velbekomme!

0
Feed

Skriv en kommentar

hCaptcha