16/01/2025 av Det Glutenfrie Verksted 0 Kommentarer
Cookie dough kuler
Disse cookie dough kulene er fantastisk gode og superenkle å lage.
De er myke, søte, mettende og næringsrike. Kulene er rike på både protein og fiber, og dermed snille med blodsukkeret.
Du trenger (20 kuler):
- 80 g Havremel fra Det Glutenfrie Verksted
- 1 stor boks kikerter (230 g), skylt
- 30 g peanøttsmør, mandelsmør eller cashewnøttsmør
- 90 g lønnesirup*
- ½ ts vaniljepulver
- liten klype salt
- 80 g mørk sjokolade, i små biter
*Mengden kan reduseres om du ønsker de mindre søte
Dette gjør du:
Ha alle ingrediensene utenom sjokoladebitene i en foodprosessor og kjør til en jevn deig. Bland deretter inn sjokoladebitene med en skje. Trill til kuler (på ca. 25 g hver for 20 kuler) og de er klare til servering. Nyt!
Oppbevares i en lufttett beholder i opptil en uke i kjøleskapet. Kan også fryses i opptil 3 mnd.
Tips!
Perfekt å ha med på tur, eller lag deg ditt eget lille friminutt i løpet av dagen og nyt en god kopp kaffe eller te med en nydelig cookie dough kul til. Velbekomme!
Kommentarer
Skriv en kommentar