Mine oppskrifter

Alle oppskriftene tar utgangspunkt i mine glutenfrie, og økologiske, bakemikser eller melsorter og jeg oppdaterer denne siden etterhvert som nye variasjoner og tips kommer frem på kjøkkenbenken – så følg med. God fornøyelse!

Aktuelt

 • Det Glutenfrie Verksted søker Innholdsutvikler Innholdsutvikler
  07/03/2021 - Det Glutenfrie Verksted 0 Kommentarer
  Innholdsutvikler

  Det Glutenfrie Verksted søker nå etter hjelp og leter etter deg som er brennende engasjert for innholdsproduksjon og (glutenfri) matglede!

  Helt siden lanseringen av Det Glutenfrie Verksted i 2014 har bruk av sosiale medier vært en viktig premiss både for å inspirere til glutenfri bakst, men også bidra til matglede og det at mat er så mye mer enn medisin. 

  Idag har vi mange følgere både på Instagram og Facebook i tillegg til nettside med egen nettbutikk, utsendelse av nyhetsbrev, YouTube kanal med bakefilmer og nå utgivelse av egen bok "Et glutenfritt kjøkken". 

  Vi ønsker fortsatt å utvikle Det Glutenfrie Verksted sitt konsept og produkter og søker derfor etter DEG som ønsker å gjøre en forskjell og bidra til at Det Glutenfrie Verksted fortsatt kan både inspirere og glede de som er på let etter smakfulle, nyttige og litt sunnere glutenfrie, og økologiske produkter.  

  Les mer
 • Et glutenfritt kjøkken Et glutenfritt kjøkken
  25/02/2021 - Det Glutenfrie Verksted 0 Kommentarer
  Et glutenfritt kjøkken

  Tenk deg tanken; Gyldendal forlag tar kontakt og ønsker å lage en bok med dine oppskrifter og din historie... rett og slett Et glutenfritt kjøkken!

  Jeg er stolt, ydmyk og veldig veldig fornøyd med boka som nå er levert til trykkeri og snart er klar for salg. Ark og Norli har allerede tatt inn boka og forhåndssalget er godt i gang.

   

   

  Les mer
Les mer her