Mine oppskrifter

Alle oppskriftene tar utgangspunkt i mine glutenfrie, og økologiske, bakemikser eller melsorter og jeg oppdaterer denne siden etterhvert som nye variasjoner og tips kommer frem på kjøkkenbenken – så følg med. God fornøyelse!

Aktuelt

  • Cøliaki og kvinnehelse - en guide
    24/04/2024 - Det Glutenfrie Verksted 0 Kommentarer
    Cøliaki og kvinnehelse - en guide

    Visste du at cøliaki er vanligere hos kvinner enn menn? Cøliaki er en autoimmun sykdom som gjør at tynntarmens slimhinne blir betent når du spiser gluten. Betennelsen reduserer tarmtottene og evnen til å absorbere næringsstoffer fra maten, noe som kan føre til en rekke symptomer og helseproblemer (1).

    Les mer
  • Bakemetoder - Eltefri metoden
    08/02/2024 - Det Glutenfrie Verksted 0 Kommentarer
    Bakemetoder - Eltefri metoden

    Har du prøvd å bake eltefritt før? 


    Eltefri bakst er gjærbakst gjort enkelt. Denne teknikken er så enkel og fleksibel at den er lett å få til i en hektisk hverdag. Eltefri bakst er bakst med lang hevetid og minimalt med gjær. Oppskriftene på eltefri bakst har som regel bare 1/2 - 1 teskje tørrgjær. Fordi mengden gjær er liten, må deigen heve lenge, noe som har mange fordeler

    Les mer
Les mer her