07/10/2019 av Det Glutenfrie Verksted 0 Kommentarer
Glutenfrie cookies
Cookie miksen fra Det Glutenfrie Verksted er det mange av dere som har etterspurt. Nå som den er tatt ut av produksjon, og ferdig miks ikke er å få tak i lenger, deler jeg oppskriften med deg her :)
Dette trenger du:
- 150 gram mykt smør
- 180 gram havregryn, glutenfrie
- 100 gram rårørsukker
- 60 gram Maismel Det Glutenfrie Verksted
- 60 gram Rismel Fullkorn Det Glutenfrie Verksted
- 2 ts vaniljesukker
- 1/2 ts havsalt
- 2 egg
- Til pynt (om du vil):
- Bland gjerne inn sjokoladelinser, nøtter, epler eller tranebær om du ønsker.
Dette gjør du:
- Sett ovnen på 190 grader
- Mål opp havregryn, rismel, maismel, vaniljesukker og havsalt og bland
- Mos gjerne havregrynene litt med hendene
- Tilsett mykt smør og egg
- Bland godt i kjøkkenmaskinen, eller bruk hendene (litt grisete men funker fint om du ikke har kjøkkenmaskin)
- Bruk en spiseskje til å ta ønsket mengde deig og form med hendene
- Legges på stekebrett kledd med bakepapir
- Stekes i 12-15 min, følg med på tiden.
- Avvkjøles på rist
Nyyytes! God fornøyelse! :)
Kommentarer
Skriv en kommentar