22/11/2019 av Det Glutenfrie Verksted 0 Kommentarer
Glutenfrie pepperkake cookies
Disse ble rett og slett utrolig gode!
Enkel oppskrift som gjør glutenfrie pepperkake cookies til en ny førjulsfavoritt som fungerer like godt i matpakken som til kaffebesøket. Disse baker du på under en halvtime, og de er i tillegg litt nyttige da de er basert på bokhveteflak som er en god kilde til fiber. Så her har du både nytte og kos i en og samme bakst! :)
Dette trenger du:
- 150 gram mykt smør
- 180 gram Bokhveteflak fra Det Glutenfrie Verksted
- 75 gram rårørsukker
- 60 gram Maismel Det Glutenfrie Verksted
- 60 gram Rismel Fullkorn Det Glutenfrie Verksted
- 2 ts vaniljesukker
- 1/2 ts havsalt
- 2 egg
- 1 ts malt nellik
- 1 ts malt ingefær
- 2 ts kanel
- 1/2 ts pepper
Dette gjør du:
Sett ovnen på 190 grader. Vei opp alt det tørre og bland lett i en bakebolle.
Tilsett mykt smør og egg, og bland dette godt i kjøkkenmaskinen, eller bruk hendene (litt grisete men funker fint om du ikke har kjøkkenmaskin).
Bruk en spiseskje til å ta ønsket mengde deig, og form med hendene.
Legges på stekebrett kledd med bakepapir.
Stekes i 12-15 min, følg med på tiden.
Avkjøles på rist.
God fornøyelse! : )
Kommentarer
Skriv en kommentar