Glutenfri loff

Glutenfri loff

Sommeren er reddet – eller hvertfall løsningen til glutenfri loff. Denne oppskriften er veldig enkel og som du ser så blir resultatet helt fantastisk. 

Dette trenger du:

  • 1 pose Focaccia miks fra Det Glutenfrie Verksted
  • 1 pk fersk gjær
  • 3,5 dl vann
  • 150 gram kesam/ laktosefri kesam eller soyayoghurt
  • 20 gram smeltet smør
  • Valmuefrø om ønskelig

Dette gjør du:

  • Følg fremgangsmåten på baksiden av Focaccia miks posen.
  • Bytt ut andel olje med smør.
  • La heve i bakebollen min 30 min før du tar deigen over i en brødform, 1 liter. Smør formen først eller bruk bakepapir.
  • Deigen er klissete så bruk en bakespatel til hjelp.
  • Fukt hendene og glatt over deigen før du setter til ny heving i ca 30 min.
  • Sett ovnen på 200 grader
  • Strø valmuefrø på toppen og sett til steking i ca 50 min.
  • Følg med på tiden.
  • Avkjøles på rist før du skjærer opp.
  • Nyyyytes!

God fornøyelse!

0 0
Feed