10/01/2023 av Det Glutenfrie Verksted 0 Kommentarer
Grønne wraps
En grønn lunsj eller et grønt mellommåltid blir aldri feil og disse wraps'ne kan du i prinsippet fylle med hva du vil :)
I tillegg var de overraskende holdbare så jeg vil tippe at disse også gjør seg godt i matpakken.
Denne oppskriften holder til 4-6 wraps avhengig av hvor store du lager de.
Du trenger:
- 4 egg
- 6 ss Bokhvetemel fullkorn
- 4 ss Havremel fullkorn
- 3 ss Maismel
- 1 pose (100 gram) baby spinat
- 2 ss melk/ plantebasert
- 1 ss olivenolje
- Litt salt og pepper
Dette gjør du:
Ha spinat, egg, melk/ plantebasert, olje i en blender og kjør til smooth blanding. Tilsett så bokhvete, havre og maismel pluss litt salt og pepper
Ha litt olje i en stekepanne og ha en øse røre i panna. Stekes til det bobler på toppen før du snur og steker andre siden.
Tips! Legg wraps'ne fortløpende på en tallerken og legg en ny over for å holde de varme og myke
Jeg smurte på et lag med pepperost, salat, paprika og skinke og rullet sammen.
Veldig enkelt og veldig godt!
Kommentarer
Skriv en kommentar