HavreCookies

HavreCookies

En perfekt liten sak som holder seg lenge og smaker skikkelig godt!

Du trenger:

  • 150 g usaltet smør (bruk gjerne melkefritt smør, da kan de med melkeallergi også spise de)
  • 40 g lønnesirup
  • 30 g vann
  • 1/2 ss bakepulver
  • 135 g Focaccia miks fra Det Glutenfrie Verksted
  • 50 g kokosmasse
  • 110 g Müsli med chia/ lettkokte havregryn glutenfritt
  • 100 g brunt sukker
  • En klype havsalt

Dette gjør du:

  1. Sett ovnen på 160 C
  2. Start med å smelte smøret i en kjele, la det koke litt etter det er smeltet så det blir gyllent, 3-4 minutter.
  3. Ha lønnesirup og vann i smøret og la det småkoke et par minutter til. Ta kjelen vekk fra plata og rør så inn 1/2 ss bakepulver, dette vil skumme en del.
  4. Mål opp alle de resterende ingrediensene og ha i en kjøkkenbolle, hell så smørmassen over og bland godt.
  5. Finn frem et bakeark og lag kuler av cookiedeigen, ca en spiseskje store og plasser de med god avstand i mellom seg. Ikke klem de flate de flyter godt utover i ovnen.
  6. Stek havrecookiesene på 160 grader i ca 15 minutter. Sett til avkjøling etter steking og oppbevar i en tett boks (eller spis opp alle med en gang )

 

Nyt helgen og cookies☀️

0
Feed

Skriv en kommentar

hCaptcha