Hjemmelagede fiskepinner - glutenfritt så klart!

Hvorfor ikke prøve deg på hjemmelagede fiskepinner? Denne oppskrfiten er hvertfall ganske så enkel og lykkes med og tipper jeg rett så vil du lage disse opptil flere ganger : )

Du trenger:

  • 1 torskeblokk (anbefaler fryst blokk da det gjør prosessen enklere)
  • 1 pisket egg
  • Litt bokhvetemel
  • Salt & pepper
  • ca 100 gram knuste Cornflakes uten sukker
  • Smør til steking

 

Dette gjør du:

Sett ovnen på 220 C.

  1. Skjær opp fiskeblokken i ønskede størrelser og vend deretter hver av bitene først i melet og sørg for at alle sidene er dekket. Deretter gjør du det samme i det piskede egget og avslutter så med å vende i de knuste cornflakesene. 
  2. Ha smør i panna og stek fiskepinnene på middels varme. Stek på alle sider før du legger de over i en ildfast form og setter i ovnen i 10 min. 
  3. Serveres med poteter og råkost eller pasta og rotgrønnsaker.

Denne oppskriften passer til en småbarnfamilie så om du har sultne ungdommer i hus kan det være like lurt å doble oppskriften.

God fornøyelse! 

0
Feed

Skriv en kommentar