Intensjonsavtalen for sunnere kosthold

Intensjonsavtalen for et sunnere kosthold

Da vi ble med i Intensjonsavtalen 2016-2021 var det naturlig for oss å signere på innsatsområdene for å redusere tilsatt sukker og øke andel grove kornprodukter, sier Monica, og legger til at de i den videreførte intensjonsavtalen 2022-2025 også vil være med på arbeidet om å redusere salt og mettet fett i sine produkter.

 

For Det Glutenfrie Verksted er det å bidra til målene i intensjonsavtalen i prinsippet bare en videreføring av den daglige jobben og bedriftens visjon.

Jeg mener alle seriøse aktører og produsenter av mat og drikke bør delta i dette samarbeidet – som en del av en felles dugnad for å bedre folkehelsen. I tillegg er dette et arbeid som er med på å styrke både merkevare og identitet til de produsentene som er med, mener Monica.

 

Les hele artikkelen hos NHO Mat & Drikke her.

0
Feed

Skriv en kommentar