Kjøleskapsgrøt fra boka "Et glutenfritt kjøkken"

Kjøleskapsgrøt med bjørnebær er en perfekt liten treat og start på en deilig sommerdag.

Og, har du frosne bær i fryseren er det supert å la dem tine over natten i en kjøleskapsgrøtblanding som denne. 

 

Du trenger:

  • 6 ss yoghurt naturell
  • 3 ss Musli med Chia* eller glutenfrie, små havregryn
  • 1 ts chiafrø
  • en neve bjørnebær

 

Dette gjør du:

Bland alle ingrediensene sammen i et glass og sett på lokk før du setter det kaldt i kjøleskapet natten over. Ta ut av kjøleskapet og rør lett sammen ved hjelp av en skje, og se hvordan fargen fra bjørnebærene blander seg med yoghurten og gir blandingen en frisk farge. 

Dryss gjerne litt nøtter og annen frukt på toppen. Om du vil ha den litt søtere tilsetter du litt honning. 

*) Musli med Chia er et litt smartere valg enn havregryn da den inneholder flere nyttige råvarer som quinoa, amaranth, chia, bokhveteflak og linfrø.  

 

En god start på dagen!

0
Feed

Skriv en kommentar

hCaptcha