Krumkaker fra boka Glutenfri Jul

Kardemomme, krumkakejern, julesanger og tente adventslys...

Baking av krumkaker kan være med på å gi deg litt ekstra julestemning i en ellers kanskje stresset førjulstid?

Prøv denne oppskriften og jeg kan garantere skikkelig gode og sprø krumkaker.

 

Du trenger:

 

Tips! Tilsett litt bringebærpure i røra for lett rosa krumkaker

 

Dette gjør du:

  • Smelt smøret mens du pisker egg og sukker til eggedosis. 
  • Tilsett så avkjølt smør og de tørre ingrediensene, og tilslutt vann.
  • Settes kaldt min 1 time
  • Varm opp krumkakejernet og legg 1 ts med deig på jernet
  • Stekes til de er gyldne og krummes med"krumkakekrummer" eller formes til søte skåler.
  • Avkjøles på rist og oppbevares best i en tett kakeboks. 

 

Tips! Unngå plastboks da kan krumkakene fort bli myke.

 

Tips! Stek krumkaken så tynne som mulig så de holder seg sprø. Dette sikrer du vet minst mulig vann i røra. 

0
Feed

Skriv en kommentar

hCaptcha