18/12/2021 av Det Glutenfrie Verksted 0 Kommentarer
Lakriskuler av dadler og hasselnøtter
Vil du lage noe enkelt, men veldig godt? : )
Disse lakriskulene har tatt helt av hjemme hos meg så derfor synes jeg du også fortjener oppskriften.
Du trenger:
- 200 gram stenfrie dadler
- 150 gram hasselnøtter
- 2 ss kakaopulver
- 1,5 ss vann
- 3-4 ss lakrispulver
Kjør dadler, hasselnøtter, kakaopulver og vann til en seig masse ved hjelp av en foodprocessor. Ha deigen på kjøkkenbenken og form runde små kuler som du så ruller i lakrispulver. Størrelsen på kulene velger du selv men vår anbefaling er heller for små enn for store.
Oppbevares i en tett boks og helst i kjøleskapet, men kan også fint fryses.
Tips! Perfekt gi bort gave – pakk pent inn i en cellofanposen med et hyggelig bånd og hilsen på.
Tips! Får du ikke tak i lakrispulver så kan du fint bruke kokos, hakkede nøtter, kakao i stedet.
Kommentarer
Skriv en kommentar