Lapper av quinoamel

Sunne lapper av quinoamel

Noen ganger blir ting stående i kjøleskapet, en slump her og en slump der. Eller bananer som er i overkant brune. Ofte blir det til vafler eller pannekaker her i huset, men i dag ble det en litt ny variant - nemlig disse supergode lappene basert på mitt økologiske quinoa mel - sunt og godt!

Dette trenger du:

  • 2 dl Quinoamel fra Det Glutenfrie Verksted
  • 1 ts bakepulver
  • 2 egg
  • 1 moden banan
  • 1/2 ts salt
  • 1 dl melk (jeg brukte rester av laktosefri matfløte)
  • 4 ss kokosyoghurt (eller kesam, rømme, creme fraiche, annen yoghurt)

Dette gjør du:

  • Bland banan, egg og melk/ yoghurt med stavmikser til en jevn røre
  • Tilsett det tørre og visp lett sammen
  • Smelt litt smør i stekepanna og stek små fine lapper (bruk en liten sausøse så er det enklere å disponere røra)
  • Stek og kos dere med nystekte lapper med friske bær, syltetøy, litt honning, eller rett og slett som de er.
God fornøyelse! :)
0 0
Feed