Loff med revet sitronskall og dill

Loff med smak av sitron og dill - perfekt tilbehør til sommerens skalldyr, tapas eller grillings. Bare prøv - skikkelig godt!

 

Dette trenger du:

  • 1 pose Focaccia miks fra Det Glutenfrie Verksted
  • 1 pk gjær
  • 3,5 dl vann
  • 150 gram kesam/ laktosefri kesam eller soyayoghurt
  • 20 gram smør eller nøytral olje
  • revet sitronskall av 1 sitron, helst økologisk
  • hakket dill
  • sesamfrø om ønskelig

Dette gjør du:

  • Følg fremgangsmåten på baksiden av Focaccia miks posen
  • Tilsett revet sitronskall og hakket dill
  • Kle en brødform, 1 liter, med bakepapir og ha deigen i. Bruk en bakespatel eller slikkepott om du synes deigen er klissete
  • La heve i ca 45 min
  • Sett ovnen på 200 grader
  • Fukt overflaten med litt vann og strø på sesamfrø
  • Stekes i ca 50 min. Følg med på tiden.

Avkjøles på rist før du skjærer opp i skiver og nyter.

God fornøyelse! : )

0
Feed

Skriv en kommentar