01/07/2021 av Det Glutenfrie Verksted 0 Kommentarer
Loff med revet sitronskall og dill
Loff med smak av sitron og dill - perfekt tilbehør til sommerens skalldyr, tapas eller grillings. Bare prøv - skikkelig godt!
Dette trenger du:
- 1 pose Focaccia miks fra Det Glutenfrie Verksted
- 1 pk gjær
- 3,5 dl vann
- 150 gram kesam/ laktosefri kesam eller soyayoghurt
- 20 gram smør eller nøytral olje
- revet sitronskall av 1 sitron, helst økologisk
- hakket dill
- sesamfrø om ønskelig
Dette gjør du:
- Følg fremgangsmåten på baksiden av Focaccia miks posen
- Tilsett revet sitronskall og hakket dill
- Kle en brødform, 1 liter, med bakepapir og ha deigen i. Bruk en bakespatel eller slikkepott om du synes deigen er klissete
- La heve i ca 45 min
- Sett ovnen på 200 grader
- Fukt overflaten med litt vann og strø på sesamfrø
- Stekes i ca 50 min. Følg med på tiden.
Avkjøles på rist før du skjærer opp i skiver og nyter.
God fornøyelse! : )
Kommentarer
Skriv en kommentar