Mangopai fra Det Glutenfrie Verksted

Mangopai

Forfriskende mangopai, akkurat hva vi trenger nå som dagene blir både lysere og lengre og det går mot vår. 

Du trenger:

  • 2 stk mango
  • 1 boks mascarpone ost
  • 1 dl mangosmoothie/ juice
  • 1 ts vaniljeekstrakt
  • 1 pk Paibunn miks fra Det Glutenfrie Verksted
  • 1 egg
  • 80 gram romtemperert smør
  • 60 gram melis
  • 2-3 ss vann

Dette gjør du:

  1. Følg oppskriften for søt paibunn på esken til Paibunn miksen
  2. Pakk deigen sammen og la hvile minst 30 min i kjøleskapet
  3. Sett ovnen på 200 C 
  4. Legg ddeigen på et bakeark, legg så et nytt bakeark på toppen og kjevle deigen til den blir jevnt flat. Legg deigen med bakeark under i en paiform før du fjerner det øverste bakearket og stek i ca 15-20 min til bunnen har fått en jevn og fin farge. 
  5. Avkjøl bunnen mens du lager fyllet ved å piske mascarpone, smoothie og vaniljeekstrakt sammen og fordeler det deretter jevnt utover paibunnen. 
  6. Tilslutt pynter du med oppskåret mango. Og trenger du tips til hvordan du gjør det så sjekk ut vår lille reels på instagram kontoen til detglutenfrieverksted. 

Riktig god fornøyelse!

 

0
Feed

Skriv en kommentar