Monicas Rundstykker

Monicas Rundstykker er et resultat av samarbeide med forskning.

Du blander enkelt med vann, rører rundt og lar blandingen stå noen minutter. Former rundstykker, og steker på 210 C i ca 15 min. Nytes som de er, eller med ditt favorittpålegg, til suppe eller til en salat. 

100% fullkorn og 100% smak!

 

Miksen er i tillegg uten gjær, økologisk, og selvsagt nøkkelhullmerket.

 

Ingredienser:  

Fullkorn glutenfri havregryn*, malte golden linfrø*, solsikkekjerner*, sesam*, malte gresskarkjerner*, gresskarkjerner*, malte psylliumskall*, havsalt. 

*) fra sertifisert økologisk jordbbruk. 

Kan inneholde spor av lupiner, nøtter, sennep og soya. 

 

NÆRINGSBEREGNING (PR 100G MIKS)/ PR 100G BAKEMIKS:

Energi 1848 kJ/443 kcal 

Fett 23g 

Mettet fett 3,3g 

Karbohydrater 33g

Sukkerarter 0,8g

Fiber 14g

Protein 18g

Salt 1,38g

 

NÆRINGSBEREGNING PR 100G FERDIG BAKST (inkl vann):

Energi 956 kJ/229 kcal 

Fett 11,9g 

Mettet fett 1,71g 

Karbohydrater 17g

Sukkerarter 0,41g

Fiber 7g

Protein 9,31g

Salt 0,71g

0
Feed

Kommentarer

21/09/2023 av Monika Kristiansen

Hei. Har så lyst å prøve de nye glutenfri rundstykkene 100% fullkorn ,men finner ikke den blandingen i butikk i oslo. Jeg savner veldig grove rundstykker som grør at jeg ikke blir så fort sulten også. Spiser mye havergryn for da er jeg mett ei god stund. Blir bare så fort helt tom for energi !føler at glutenfritt ikke holder energien oppe så godt. Har cøliaki. Baker det meste selv.

26/09/2023 av Monica

Hei Monika, Nyhetene finner du i butikker som Coop Obs, Mega og Extra i tillegg til Meny og nettbutikken allergikost.no :) Mvh Monica

22/11/2023 av Vibeke Jacobsen

Hei Har du oversikt over karboinnholdet i ferdig bakst? Dette gjelder også for superbrødet. Har diabetes type 1. Vennlig hilsen Vibeke

29/11/2023 av Silje

Disse var skikkelig gode! Og hsr aldri opplevd glutenfri bakst som holder seg saftig i flere dager som disse. Fulltreffer!

Skriv en kommentar

hCaptcha