29/03/2022 av Det Glutenfrie Verksted 0 Kommentarer
Müslibar med nøtter, frø og tørket frukt
Baker du disse kan jeg nesten garantere at dagen får en opptur! : )
Du trenger:
- 150 gram Müsli med Chia
- 50 gram mandler
- 50 gram valnøtter
- 50 gram Kokosmel økologisk
- 30 gram sesanfrø
- 30 gram linfrø
- 50 gram tørkede fiken
- 50 gram tørkede aprikos
- 1/2 ts flaksalt
- 1 boks kondensert melk
Dette gjør du:
- Sett ovnen på 125 C. Kle en form str 28x18cm med bakepapir.
- Grovhakk mandler, valnøtter ogg tørket frukt, bland inn Kokosmel, frø, Müsli med Chia og flaksalt i en bakebolle og tilsett tilslutt kondensert melk.
- Blandes godt for du presser massen ned i formen ved hjelp av baksiden på en spiseskje dyppet i vann. Da får du en jevn og glatt overflate
- Stekes i 1 time, avkjøles på rist før du deler opp i ønsket størrelse.
Tips!
Denne oppskriften kan varieres nesten i det uendelige - bruk de nøttene, frøene og tørkede frukten du har. Müsli med Chia kan for eksempel byttes ut med Bokhveteflak eller glutenfri havregryn. Fordelen med å bruke Müsli med Chia er at du får med deg enda flere nyttige råvarer og ingredienser.
Perfekt å ha med på tur!
Pakk de pent inn, snurr litt hyssing rundt og turen blir ekstra hyggelig.
Oppbevares i kjøleskap!
Kommentarer
Skriv en kommentar