01/10/2019 av Det Glutenfrie Verksted 1 Kommentar
Müslirundstykker
Glutenfrie müslirundstykker er skikkelig godt, og mettende og det perfekte turfølge eller som "reserve" når du er i farta.
Dette trenger du:
- 1 pose Fiberbrød miks
- 3,5-4 dl vann
- 1/2-1 pk tørrgjær
- En neve tørket frukt (jeg hadde aprikos og blåbær denne gangen)
- En neve nøtter (jeg hadde hasselnøtter men bruk det du har)
- 1 liten langpanne
Dette gjør du:
- Følg fremgangsmåten på bakemiksen og tilsett i tillegg tørket frukt og nøtter
- Blandes godt og gjør gjerne det for hånd.
- Kle en liten langpanneform med bakepapir
- Form ønsket størrelse på rundstykkene.
- Sett til heving ca 30 min
- Stekes på 215 grader i ca 20-25 min.
- Avkjøles lett og nytes med ditt favorittpålegg (tips: en skive god ost gjør seg på disse)
God fornøyelse! :)
Kommentarer
28/12/2021 av Elisabeth
Kan disse fryses?
Skriv en kommentar