Müslirundstykker

Müslirundstykker

Glutenfrie müslirundstykker er skikkelig godt, og mettende og det perfekte turfølge eller som "reserve" når du er i farta. 

Dette trenger du:

  • 1 pose Fiberbrød miks
  • 3,5-4 dl vann
  • 1/2-1 pk tørrgjær 
  • En neve tørket frukt (jeg hadde aprikos og blåbær denne gangen)
  • En neve nøtter (jeg hadde hasselnøtter men bruk det du har)
  • 1 liten langpanne

Dette gjør du:

  • Følg fremgangsmåten på bakemiksen og tilsett i tillegg tørket frukt og nøtter
  • Blandes godt og gjør gjerne det for hånd.
  • Kle en liten langpanneform med bakepapir
  • Form ønsket størrelse på rundstykkene.
  • Sett til heving ca 30 min 
  • Stekes på 215 grader i ca 20-25 min. 
  • Avkjøles lett og nytes med ditt favorittpålegg (tips: en skive god ost gjør seg på disse)


God fornøyelse! :)

0
Feed

Kommentarer

28/12/2021 av Elisabeth

Kan disse fryses?

Skriv en kommentar

hCaptcha