Påske Cookies

Har du først delt en superdigg oppskrift på glutenfrie cookies, ja da gjelder det bare å gjenbruke den :)

Disse Chocolate Chip Cookies delte jeg første gang i boka "Et glutenfritt kjøkken" og ja jeg vet at disse cookies'ne er favoritten til flere av dere. Så derfor et påsketips om å toppe disse med litt påskepynt for nettopp;

Påske Cookies.  

Du trenger 18-20:

Følg oppskriften på Chocolate Chip Cookies

  • Freia miniegg
  • Anton Berg sjokolade- eller mandelegg 
  • Mandelflarn

 

Dette gjør du:

Sett ovnen på 210 C

Følg oppskrift og fremgangsmåte i oppskriften over. Stek i ca 7-8 min, ta ut brettet og pynt med ønsket pynt.

Jeg delte opp og tok noen med mini egg, og noen med mandelegg og mandelflarn. Sett tilbake i ovnen og stek ytterligere 4-5 min. 

Avkjøl cookies'ne helt på rist før du flytter på de. 

Oppbevares i en tett kakeboks, gjerne kaldt. 

 

0
Feed

Skriv en kommentar

hCaptcha