07/10/2019 av Det Glutenfrie Verksted 0 Kommentarer
Pannekaker med ricotta og kanel
En liten vri på pannekakene – litt american pancakes over denne.
Dette trenger du:
- 100 gram Bokhvetemel fullkorn
- 250 gram ricotta (en boks)
- 1,25 dl melk
- 2 egg
- 60 gram smør
- 1 ts kanel
- Frisk frukt om ønskelig
Dette gjør du:
- Visp sammen ricotta, melk og eggeplommer i en bakebolle.
- Bland inn 100 gram bokhvetemel og visp til en jevn røre.
- Visp eggehvitene i en ren bolle til du har bløte topper og vend dette så inn i røra.
- Smelt smøret i en stekepanne og bland inn kanelen.
- Når dette er varmt nok legger du spiseskjeer med røre i pannen. Pannekakene skal være små, på størrelse med lapper. Vendes når det begynner å boble på overflaten.
- Serveres som de er, med frisk frukt og bær eller litt syltetøy.
God fornøyelse!
Kommentarer
Skriv en kommentar