Pannekaker med ricotta og kanel

Pannekaker med ricotta og kanel

En liten vri på pannekakene – litt american pancakes over denne.

Dette trenger du:

  • 100 gram Bokhvetemel fullkorn 
  • 250 gram ricotta (en boks)
  • 1,25 dl melk
  • 2 egg
  • 60 gram smør
  • 1 ts kanel
  • Frisk frukt om ønskelig

Dette gjør du:

  • Visp sammen ricotta, melk og eggeplommer i en bakebolle.
  • Bland inn 100 gram bokhvetemel og visp til en jevn røre.
  • Visp eggehvitene i en ren bolle til du har bløte topper og vend dette så inn i røra.
  • Smelt smøret i en stekepanne og bland inn kanelen.
  • Når dette er varmt nok legger du spiseskjeer med røre i pannen. Pannekakene skal være små, på størrelse med lapper. Vendes når det begynner å boble på overflaten.
  • Serveres som de er, med frisk frukt og bær eller litt syltetøy.

God fornøyelse!

0
Feed

Skriv en kommentar

hCaptcha