Pestosnurrebrød med mozzarella og parmesan

Disse pestosnurrene er fylt med mozzarella og parmesan og er enkle å lage med vår super populære pizza miks! Du kan enkelt doble oppskriften og fryse ned snurrene.

Perfekt i matpakken, på tur eller til suppe. 

 

Du trenger:

  • 1 pose Pizza miks fra Det Glutenfrie Verksted 
  • 2 ts tørrgjær 
  • 265 g lunkent vann
  • 2 ss olje 


Til fyllet:

  • 90 g grønn pesto
  • 100 g revet mozarella
  • 50 g revet parmesan


Dette gjør du:

1. Kle en rund kakeform på 22-23 cm med bakepapir. Hvis du lager en dobbel porsjon bruker du en større bakeform. 

2. Ha pizzamiksen i en bakebolle, tilsett tørrgjær, vann og olje og bland godt til du har en fin og smidig deig som slipper bakebollen. Du kan fint bruke hendene, deigen er enkel å jobbe med.

3. Ha deigen over på en lett melet benkeplate og kjevle ut til en rektangel på 29 x 31,5 cm.

4. Fordel pesto utover deigen. Strø over revet mozarella og parmesan. 

5. Skjær deigen i 9 strimler på 3,5 cm på langsiden og rull hver strimmel forsiktig sammen. Ikke press deigen sammen, bare rull forsiktig. Legg snurrene i kakeformen. 

6. Dekk til med plastfolie og hev i 1 - 1½ time.

7. Forvarm ovnen til 225 °C, over- og undervarme. Stek pestosnurrene midt i ovnen i ca. 20 minutter, til snurrene er gylne og gjennomstekte. Avkjøl et par minutter og nyt!

 

Pizzamiksen vår er glutenfri, økologisk og lavFODMAP sertifisert. Du finner den i de fleste matvarebutikker i tillegg til vår egen nettbutikk.

0
Feed

Skriv en kommentar

hCaptcha