19/03/2025 av Det Glutenfrie Verksted 0 Kommentarer
Pestosnurrebrød med mozzarella og parmesan
Disse pestosnurrene er fylt med mozzarella og parmesan og er enkle å lage med vår super populære pizza miks! Du kan enkelt doble oppskriften og fryse ned snurrene.
Perfekt i matpakken, på tur eller til suppe.
Du trenger:
- 1 pose Pizza miks fra Det Glutenfrie Verksted
- 2 ts tørrgjær
- 265 g lunkent vann
- 2 ss olje
Til fyllet:
- 90 g grønn pesto
- 100 g revet mozarella
- 50 g revet parmesan
Dette gjør du:
1. Kle en rund kakeform på 22-23 cm med bakepapir. Hvis du lager en dobbel porsjon bruker du en større bakeform.
2. Ha pizzamiksen i en bakebolle, tilsett tørrgjær, vann og olje og bland godt til du har en fin og smidig deig som slipper bakebollen. Du kan fint bruke hendene, deigen er enkel å jobbe med.
3. Ha deigen over på en lett melet benkeplate og kjevle ut til en rektangel på 29 x 31,5 cm.
4. Fordel pesto utover deigen. Strø over revet mozarella og parmesan.
5. Skjær deigen i 9 strimler på 3,5 cm på langsiden og rull hver strimmel forsiktig sammen. Ikke press deigen sammen, bare rull forsiktig. Legg snurrene i kakeformen.
6. Dekk til med plastfolie og hev i 1 - 1½ time.
7. Forvarm ovnen til 225 °C, over- og undervarme. Stek pestosnurrene midt i ovnen i ca. 20 minutter, til snurrene er gylne og gjennomstekte. Avkjøl et par minutter og nyt!
Pizzamiksen vår er glutenfri, økologisk og lavFODMAP sertifisert. Du finner den i de fleste matvarebutikker i tillegg til vår egen nettbutikk.
Kommentarer
Skriv en kommentar