Pizza bakt på pizzastein

Sommer, sol, grilling og litt latere dager? 

Bak pizza på grillen - innkjøp av pizzastein har vist seg å være gull verdt, og har gitt mange muligheter. Sjekk denne enkle løsningen på pizza!

Du trenger:

  • 1 pose Pizzabunn miks fra Det Glutenfrie Verksted
  • 2,5 dl vann
  • 2 ss olivenolje
  • Pizzasaus
  • Revet ost
  • Pizzafyll (jeg bruker her skinke, rødløk, frisk basilikum)

 

Dette gjør du:

  1. Sett på grillen med pizzasteinen i 
  2. Følg fremgangsmåten på pizzamiksen
  3. Fordel gjerne deigen i to emner slik at du får to små runde (om du har en større pizzastein tilpasser du deigen deretter)
  4. Ha litt ekstra glutenfritt mel på stekeplaten og ha deigen over på denne. Bruk så hender eller en kjevle til å fordele deigen jevnt utover.  
  5. Når grillen har nådd en temperatur på 240 grader forsteker du bunnen i ca 5 min
  6. Ha på pizzasaus og ønsket fyll og stek videre i 5-10 min. Pizza'n er ferdig når bunnen har fått fin farge og osten har smeltet
  7. Nytes som den er eller med en frisk grønn salat til

God fornøyelse! : )

0
Feed

Skriv en kommentar