29/07/2021 av Det Glutenfrie Verksted 0 Kommentarer
Pizza bakt på pizzastein
Sommer, sol, grilling og litt latere dager?
Bak pizza på grillen - innkjøp av pizzastein har vist seg å være gull verdt, og har gitt mange muligheter. Sjekk denne enkle løsningen på pizza!
Du trenger:
- 1 pose Pizzabunn miks fra Det Glutenfrie Verksted
- 2,5 dl vann
- 2 ss olivenolje
- Pizzasaus
- Revet ost
- Pizzafyll (jeg bruker her skinke, rødløk, frisk basilikum)
Dette gjør du:
- Sett på grillen med pizzasteinen i
- Følg fremgangsmåten på pizzamiksen
- Fordel gjerne deigen i to emner slik at du får to små runde (om du har en større pizzastein tilpasser du deigen deretter)
- Ha litt ekstra glutenfritt mel på stekeplaten og ha deigen over på denne. Bruk så hender eller en kjevle til å fordele deigen jevnt utover.
- Når grillen har nådd en temperatur på 240 grader forsteker du bunnen i ca 5 min
- Ha på pizzasaus og ønsket fyll og stek videre i 5-10 min. Pizza'n er ferdig når bunnen har fått fin farge og osten har smeltet
- Nytes som den er eller med en frisk grønn salat til
God fornøyelse! : )
Kommentarer
Skriv en kommentar