03/08/2023 av Det Glutenfrie Verksted 0 Kommentarer
Pizzasnurrer
“Back to school” pizzasnurrer, for en super start på skolen!
Passer også perfekt til å ha med seg som niste eller til å ha med seg på tur, som helgekos eller i barneselskap. Pizzasnurrene smaker helt nydelig rykende ferske rett fra ovnen. De kan også fint fryses ned, så lag gjerne en dobbel porsjon. Legg den med i matpakken rett fra fryseren, den er tint til lunsj.
Du trenger:
- 1 pose Pizza miks
- 2,5 dl lunkent vann
- 2 ss olje
Til fyllet:
- 2 ss grønn pesto
- 140 g pizzasaus
- 125 g revet ost
- 90 g skinke (vi brukte Kolonihagen bøkerøkt skinke)
- fersk basilikum
Slik gjør du:
1. Sett ovnen på 225 °C, over- og undervarme.
2. Ha pizzamiks i en bakebolle, tilsett vann og olje og bland godt til du har en fin og smidig deig som slipper bakebollen. Du kan fint bruke hendene, deigen er enkel å jobbe med.
3. Ha deigen over på et bakeark og kjevle ut til en rektangel på 29x36 cm.
4. Smør pesto utover deigen og fordel deretter pizzasaus jevnt over. Strø over revet ost. Skjær skinken i små biter og fordel over osten. Dryss litt hakket basilikum over.
5. Skjær deigen i 12 strimler på 3 cm på langsiden og rull hver strimmel forsiktig sammen. Ikke press deigen sammen, bare rull forsiktig. Legg pizzasnurrene på et stekebrett kledd med bakepapir.
6. Stekes midt i ovnen i ca 15 minutter, til snurrene er gylne og gjennomstekte. Avkjøl et par minutter og nyt!
Pizzamiksen vår er glutenfri, økologisk og lavFODMAP sertifisert. Du finner den i de fleste matvarebutikker i tillegg til vår egen nettbutikk.
Kommentarer
Skriv en kommentar