Pølsehorn med sesamfrø og chiliflak

Raske pølsehorn toppet med sesamfrø og chiliflak. Disse passer perfekt på tur eller i matpakken. Smaker alltid godt og er også koselig å lage sammen med barna. 

 

Du trenger (til 8 pølsehorn):

  • 1 pose Pizzabunn fra Det Glutenfrie Verksted 
  • 2,5 dl lunkent vann
  • 2 ss olje

 

  • 4 grillpølser fra @kolonihagen *

 

  • sammenvispet egg til pensling (2 ts melk + 2 ts lønnesirup for eggfri)
  • sesamfrø og chiliflak til å drysse over 

*Vår favoritt er disse økologiske pølsene fra Kolonihagen, men du kan selvsagt velge de pølsene du liker best.


Dette gjør du: 

1. Sett ovnen på 225°C, over- og undervarme. Kle et stekebrett med bakepapir. 

2. Ha Pizzamiks i en bakebolle, tilsett vann og olje og bland godt til du har en fin og smidig deig som slipper bakebollen. Du kan fint bruke hendene, deigen er enkel å jobbe med.

3. Skjær grillpølsene i to på midten, slik at du får 8 halvdeler. 

4. Ha deigen over på kjøkkenbenken og del i 8 biter. Trill hvert stykke til en avlang pølse på ca 40 cm. Snurr deigen rundt pølsene og legg dem på stekebrettet. 

5. Pensle med sammenvispet egg eller melk + lønnesirup og dryss over sesamfrø og chiliflak. 

6. Stek midt i ovnen i ca 15 minutter til de har fått litt farge og er gjennomstekte. Avkjøl et par minutter og nyt!

 

Pizzamiksen vår er glutenfri, økologisk og lavFODMAP sertifisert. Du finner den i de fleste matvarebutikker i tillegg til vår egen nettbutikk. 

0
Feed

Skriv en kommentar

hCaptcha