14/08/2024 av Det Glutenfrie Verksted 0 Kommentarer
Proteinbrød med revet gulrot
Vi bare eeelsker når produktene våre kan brukes til flere ting, som for eksempel Monicas Rundstykke miks.
En ting er nybakte rundstykker, uten gjær og med 100% fullkorn, en annen ting er skikkelig gode turkjeks som gir nyttig påfyll om det så er på tur eller i løpet av en lang dag, eller som nå, som et supergodt proteinbrød tilsatt litt revet gulrot.
Her får du oppskriften!
Du trenger:
- 1 pose Monicas Rundstykke miks
- 3 egg
- 1 beger (400g) Cottage Cheese
- ca 50 gram revet gulrot
Dette gjør du:
Sett ovnen på 210 C.
Ha cottage cheese og egg i en bakebolle og kjør blandingen gjerne glattere med en stavmikser. Tilsett så revet gulrot og Rundstykke miksen og bland godt sammen.
Kle stekebrettet med bakepapir og form blandingen til et brød. Fukt gjerne hendene litt og fukt overflaten på brødet. Stekes i ca 1 time.
Avkjøles helt på bakerist før du skjærer i det og nyter med ditt favorittpålegg eller som tilbehør til dagens suppe eller salat.
Dette brødet oppbevarer du best i kjøleskapet og har en holdbarhet på ca 1 uke. Alternativt skjær opp i skiver, frys ned og ta opp etter behov.
God fornøyelse!
Kommentarer
Skriv en kommentar