Pull apart hvitløksbrød

Pull apart hvitløksbrød

Et skikkelig fristende brød - prøv det!

En morsom, og veldig god, måte å servere gjestene et litt annerledes brød på. Perfekt tilbehør til supper, tapas, grillmat, salater. 

Du trenger: 

  • 1 pose Focaccia miks fra Det Glutenfrie Verksted
  • 1 pk gjær
  • 3,5 dl vann
  • 150 gram kesam/ laktosefri kesam eller soyayoghurt
  • 20 gram smør eller nøytral olje

Hvitløksmør:

  • 3 ss smør
  • 2 kinesiske hvitløk/ 5 hvitløkfedd
  • rosmarin eller andre friske urter
  • 100 gram revet ost

Dette gjør du:

  1. Følg fremgangsmåten på focacciamiksen.
  2. Stek gjerne focaccian i en jerngryte om du har det, alternativt følger du bare samme metode som beskrevet på posen. Bruker du gryte så steker du på 210 C med lokk i 20 min, ta så av lokket og stek videre i 20 min.
  3. Avkjøles mens du blander hvitløksmøret
  4. Skjær nesten gjennom brødet på kryss og på tverrs og pensle med smøret som du har smeltet og blandet med knust hvitløk og urter.
  5. Strø over den revne osten og stek i ca 10 min på 170 grader og til osten er smeltet.  GOD FORNØYELSE! 

 

0
Feed

Skriv en kommentar