25/03/2024 av Det Glutenfrie Verksted 0 Kommentarer
Reir med påskeegg
Påskekonfekt som passer hele familien 💛 Disse er superenkle å lage, og er en hyggelig aktivitet å gjøre sammen med barna 🌸
Du trenger (10 stk):
- 200 g sjokolade (valgfri type)
- 85 g Cornflakes uten sukker
- 30 mini påskeegg
Dette gjør du:
1. Smelt sjokoladen i en bolle. Når sjokoladen har smeltet blander du inn cornflakes.
2. Fordel i små muffinsformer (en toppet spiseskje (28 g) i hver) ved hjelp av to skjeer. Lag en liten grop i hvert “reir” og legg 3 små påskeegg i.
3. Sett i kjøleskapet i 1 time så sjokoladen stivner helt.
4. Oppbevares i kakeboks, helst litt kjølig.
Nyt og god påske!
Kommentarer
Skriv en kommentar