Rullekake med myk bringebærkrem

Lyst på noe godt, litt raskt? 

Rullekake er løsningen - og denne fylt med myk, deilig bringebærkrem er bare til å nyte. 

 

Du trenger:

  • 6 egg
  • 80 gram sukker
  • 75 gram rismel fullkorn fra Det Glutenfrie Verksted
  • 2 dl kremfløte eller Gryr
  • Bringebær (fryste kan også brukes)
  • Litt ekstra sukker

Dette gjør du:

  1. Sett ovnen på 225 grader
  2. Pisk fløte/ Gryr til krem og tilsett bringebær. Om du ønsker en søtere krem tilsett litt vaniljepaste eller sukker. Rører sammen. Sett til side.
  3. Skill eggene.
  4. Pisk eggeplommer og sukker til stiv eggedosis.
  5. Stivpisk eggehvitene
  6. Rør rismel inn i eggedosisen og vend så forsiktig inn de stivpiskede eggehvitene.
  7. Fordel røra i en langpanne dekket med bakepapir.
  8. Stekes i 8-10 min. Følg med på tiden og ta ut kaken når den har fått en gylden og fin farge.
  9. Ta kaken ut av ovnen og hvelv den over på et nytt bakepapir dekket med sukker. Her er det litt vanskelig å angi mengde, men strø litt utover uten at du overdriver.Fjern så bakepapiret fra den stekte bunnen.
  10. Fordel bringebærkrem jevnt utover og rull sammen.
  11. Et tips er å bruke bakepapiret til hjelp når du skal rulle sammen. 


Legg kaken på et fat og pynt med friske bær og kanskje litt krem ved siden av, eller skjær opp i porsjoner og server.
Nydelig! God fornøyelse! :)

0
Feed

Skriv en kommentar

hCaptcha