23/12/2021 av Det Glutenfrie Verksted 0 Kommentarer
Sjokoladekuler med kokos og pistasjnøtter
I år ble det nok en ny favoritt i vårt juleverksted. Bare test ut disse!
Du trenger:
- 3 dl Müsli med Chia
- 100 gram romtemperert smør
- 1 dl sukker
- 2 ss bakekakao
- 2 ss kald kaffe
- 1 ss hakkede pistasjnøtter usaltede
- Strø:
- ca 2 ss kokosmasse
- ca 1 dl hakkede pistasjnøtter usaltede
Dette gjør du:
- Rør smør og sukker luftig og tilsett deretter de andre ingrediensene.
- Form små boller og rull den i kokos og hakket pistasjnøtter
- Sett de kaldt så de stivener og oppbevar de i en tett boks gjerne i kjøleskapet. Disse kan du også fint fryse ned og ta opp etterhvert.
Tips! perfekt som gi bort gave om du pakker de inn i små cellofanposer pyntet med et pent bånd og en hyggelig hilsen : )
Kommentarer
Skriv en kommentar