Sjokoladekuler med kokos og pistasjnøtter

I år ble det nok en ny favoritt i vårt juleverksted. Bare test ut disse!

Du trenger:

  • 3 dl Müsli med Chia
  • 100 gram romtemperert smør
  • 1 dl sukker
  • 2 ss bakekakao
  • 2 ss kald kaffe
  • 1 ss hakkede pistasjnøtter usaltede
  • Strø:
  • ca 2 ss kokosmasse
  • ca 1 dl hakkede pistasjnøtter usaltede

 

Dette gjør du:

  1. Rør smør og sukker luftig og tilsett deretter de andre ingrediensene. 
  2. Form små boller og rull den i kokos og hakket pistasjnøtter
  3. Sett de kaldt så de stivener og oppbevar de i en tett boks gjerne i kjøleskapet. Disse kan du også fint fryse ned og ta opp etterhvert.

 

Tips! perfekt som gi bort gave om du pakker de inn i små cellofanposer pyntet med et pent bånd og en hyggelig hilsen : )

0
Feed

Skriv en kommentar