Smuldrepai med sommerens bringebær

Jeg har fått dilla på norske bringebær, helst villbringebær! Syrlig, litt søtt og uendelig gode! Disse kombinert med smuldrepai gir den optimale, enkle sommerdesserten som er så enkel å tilberede og utrolig god at du kan spise den til frokost også :)

Du trenger:

  • ca 300 gram bringebær (en stor kurv)
  • 75 gram Bokhvetemel fullkorn fra Det Glutenfrie Verksted
  • 50 gram Müsli med Chia fra Det Glutenfrie Verksted
  • maks 50 gram brunt sukker
  • 3 ts vaniljesukker
  • 75 gram mykt smør
  • en liten kakeform/ paiform

Dette gjør du:

  1. Sett ovnen på 180 grader
  2. Finn frem alle ingredienser og mål opp
  3. Bland mel, musli, sukker, vaniljesukker sammen med mykt smør i en kjøkkenmaskin, eller bruk hendene og tilsett så bringebærene og bland lett sammen
  4. Legg et bakepapir i kakeformen og fordel massen jevnt utover
  5. Stekes i ca 30 min - følg med på tiden. 

Nytes med en klatt krem, is eller vaniljekesam.

God fornøyelse! :)

 

0 0
Feed

Skriv en kommentar