Snurrer med vaniljekrem og solbær

Snurrer med myk vaniljekrem og solbær

Bær rett fra busken, litt vaniljekrem i kombinasjon med søt, deilig gjærbakst. Denne kombinasjonen vil du bare prøve ut.

Du trenger:

Til fyll og pynt trenger du:

  • 1/2 pk Vaniljekrem piano
  • ca 350 gram solbær
  • litt melis til pynt

Dette gjør du:

  1. Følg fremgangsmåten på baksiden av posen
  2. Pass på at kesam, smør og melk har samme temperatur (fingerlunkent) når du tilsetter gjær
  3. Blandes godt i kjøkkenmaskin, minimum 5 min.
  4. Sett deigen til heving ca 45 min
  5. Ha litt ekstra glutenfritt mel på kjøkkenbenken og kjevle ut en avlang lei. 
  6. Smør på vaniljekrem med hjelp av en slikkepott og strø så solbær jevnt utover. Jeg blandet litt sukker med bærene først for å få litt mer sødne i de. Rull så leiven lett sammen
  7. Finn frem en liten langpanneform og kle med bakepapir
  8. Bruk en skapr kniw eller en bakespatel til å dele opp i ca 8-10 biter som du så legger tett i formen
  9. Etterhev i ca 30 min mens ovnen varmes opp til 200 grader
  10. Stekes i 25-30 min – følg med på tiden
  11. Avkjøles lett på rist før de pyntes med et lite dryss melis.
  12. God fornøyelse! :)
0
Feed

Skriv en kommentar