24/05/2022 av Det Glutenfrie Verksted 0 Kommentarer
Solsikkebrød
Så enkelt, og såå godt! Dette kan du fint bake idag og servere i matpakken i morgen.
Du trenger:
- 1 pose Fiberbrød miks fra Det Glutenfrie Verksted
- 1 pose tørrgjær
- 3,5 dl lunkent vann
- 50g solsikkekjerner
- Litt solsikkeolje
- Diverse frø til topping
Dette gjør du:
Start med å sette ovnen på 200 C.
1. Bland lunkent vann og gjær sammen.
2. Ha alt det tørre i en bakebolle, bland med det våte og elt i minimum 5 minutter i kjøkkenmaskin.
3. Ha deigen over i en 1 liters brødform, la heve i minimum 15 min, gjerne litt lenger.
4. Topp med solsikkeolje og dine favorittfrø.
5. Stek brødet midt i ovnen på 200 grader i ca 50 minutter.
Dette er er perfekt «på farten» brød, veldig sunt og fullt av frø og fiber, enjoy
Kommentarer
Skriv en kommentar