Solsikkebrød

Så enkelt, og såå godt! Dette kan du fint bake idag og servere i matpakken i morgen.

Du trenger:

  • 1 pose Fiberbrød miks fra Det Glutenfrie Verksted
  • 1 pose tørrgjær
  • 3,5 dl lunkent vann
  • 50g solsikkekjerner
  • Litt solsikkeolje
  • Diverse frø til topping

Dette gjør du:

Start med å sette ovnen på 200 C.

1. Bland lunkent vann og gjær sammen.

2. Ha alt det tørre i en bakebolle, bland med det våte og elt i minimum 5 minutter i kjøkkenmaskin.

3. Ha deigen over i en 1 liters brødform, la heve i minimum 15 min, gjerne litt lenger.

4. Topp med solsikkeolje og dine favorittfrø.

5. Stek brødet midt i ovnen på 200 grader i ca 50 minutter.

 

Dette er er perfekt «på farten» brød, veldig sunt og fullt av frø og fiber, enjoy

0
Feed

Skriv en kommentar

hCaptcha