06/06/2022 av Det Glutenfrie Verksted 0 Kommentarer
Sommerlig og frisk pai
Paibunn miksen vår gjør det hele så mye enklere. Idag ble det en sommerlig pai med en deilig og frisk mascarponekrem toppet med en haug blåbær. Du kan selvsagt toppe med de bærene du liker best eller det du har tilgjengelig.
Kremen er uansett høydepunktet 🥰
Redningen er vår Paibunn miks hvor du finner to mikser i pakningen og du følger her fremgangsmåte for søt pai.
Du trenger:
- 1 pk Paibunn fra @detglutenfrieverksted
- 80 gram smør
- 60 gram melis
- 1 egg
- 4-6 ss vann
Til fyllet:
- 250 gram mascarpone
- 1 dl melis
- Revet skall av 1/2 sitron
- 2 ts vaniljesukker
- 1,5 dl fløte
Dette gjør du:
Følg fremgangsmåten på paimiks pakken. Mens paibunnen avkjøles lager du fyllet ved å blande alt utenom fløten sammen i en bolle. Fløten pisker du til krem og blander så sammen med mascarponeblandingen. Bruk en slikkepott og fordel kremblandingen jevnt utover i skallet og fyll på med blåbær som her eller dine favoritt bær.
En drøm av en kake
..
Kommentarer
Skriv en kommentar