Image
Text

GLUTENFRIE HVITLØKSBAGUETTER

Hvem lar seg ikke friste av glutenfrie hvitløksbaguetter? De beste baker du enkelt selv, bare følg denne oppskriften;


Dette trenger du:

  • 1 pose Focacciamiks

  • 1 pk tørrgjær event 1/2 pk fersk gjær

  • 3,5 dl lunkent vann

  • 150 gram Kesam (tilsvarer ca 1/2 boks)

  • 20 gram smeltet smør

  • Hvitløksmør – se egen oppskrift under 

  • Litt ekstra glutenfritt mel
  • litt olje til pensling

  • baguetteform (ikke nødvendig)

Dette trenger du til å lage hvitløksmør:

  • ca 150 gram smør
  • 1-2 fedd hvitløk
  • Friske urter (basilikum, oregano, timian) 
  • Kjør alt sammen med en stavmikser til det er godt blandet. 

Dette gjør du:

  • Følg fremgangsmåten på baksiden av miksen og bland godt.

  • La deigen heve i bakebollen min 30 min før du legger den på en silikonmatte/ bakematte eller direkte på kjøkkenbenken.

  • Strø litt mel på før du tar deigen ut av bakebollen. Bruk gjerne en slikkepott/ deigskrape for å få med deg hele deigen.

  • Del deigen i tre like deler
  • Form hver del og trill ut til baguetter
  • Legg baguettene på et stekebrett eller baguetteform kledd med bakepapir.
  • Sett til heving i ca 30 min på et lunt sted. 
  • Sett stekeovnen på 215 grader.

  • Lag flere snitt i baguettene før du pensler med litt olje og setter til steking i ca 25 min. Følg med å tiden. 
  • La baguettene avkjøles lett før du deler opp ytterligere og smører/ dytter hvitløksmør i.

Smaker så godt! God fornøyelse! <3 

Image
glutenfrie hvitløksbaguetter
Text

Text

ØNSKER DU Å TA KONTAKT MED OSS?

Fyll inn skjema så tar vi kontakt med deg. Obligatoriske felt er merket med *

Form2
Navn
Vennligst fyll inn ditt fulle navn. Feltet er påkrevd.
E-post
Vennligst fyll inn din e-postadresse. Feltet er påkrevd.
Telefon
Vennligst fyll inn ditt telefonnummer. Feltet er påkrevd.
Melding
Vennligst skriv inn en melding. Feltet er påkrevd.
SEND
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon