Image
Text

FIBERBRØD

Vi blir vel alle litt lei av det daglige brødet og dette brødet gir en deilig variasjon. Smaker skikkelig godt både til frokost, lunsj og kvelds men også til ost om du ikke har funnet et godt alternativ til kjeks.


TILSETT FRUKT, OG FÅ ET SAFTIG MÜSLIBRØD

Lurt å variere litt synes jeg. Denne miksen kan du også variere med å for eksempel tilsette tørket frukt – da får du et saftig og nydelig Müslibrød. Du kan også tilsette flere typer nøtter for en variasjon.


UTEN

Gjær*), egg, laktose og hvete i tillegg til å være vegansk og kolestrolfri. 

*) gjær tilsettes miksen ved baking.


INGREDIENSER I GLUTENFRITT FIBERBRØD

Sammalt rismel*(36,2%), solsikkekjerner (25%), maisstivelse*, malte linfrø* (9%), linfrø*8%, bokhvete surdeigspulver* (bokhvetemel*, quionamel*, startkultur), havsalt, rårørsukker*, instant karamel* (karamel*, maltodextrin*) fortykningsmiddel (guarkjernemel*). 


*Fra sertifisert økologisk jordbruk.


NÆRINGSBEREGNING (PR 100G MIKS)

Energi1804 kJ (429 kcal)
Fett19 g
Mettet fett2,3 g
Karbohydrater47 g
Sukkerarter2,8 g
Fiber7,8 g
Protein13,0 g
Salt1,9 g
Image
Text

Text

ØNSKER DU Å TA KONTAKT MED OSS?

Fyll inn skjema så tar vi kontakt med deg. Obligatoriske felt er merket med *

Form2
Navn
Vennligst fyll inn ditt fulle navn. Feltet er påkrevd.
E-post
Vennligst fyll inn din e-postadresse. Feltet er påkrevd.
Telefon
Vennligst fyll inn ditt telefonnummer. Feltet er påkrevd.
Melding
Vennligst skriv inn en melding. Feltet er påkrevd.
SEND
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon