chicken nuggets glutenfrie så klart

Chicken nuggets

Chicken nuggets med gressløkdipp! Glutenfrie så klart!

Noe så digg, enkelt og smakfullt! Perfekt både til middag, lunsj, forrett, apetizer eller snack. Og ikke minst perfekt å ha med til festbord som for eksempel 17. mai buffet. 

Du trenger (ca 2 porsjoner):

Til gressløkdipp:

  • 1 ss snøfrisk
  • 1/2 beger lettdrømme
  • 1/2 lime
  • en liten bunt fersk gressløk
  • litt hvitløkspepper

 

Dette gjør du:

  1. Start med å dele kyllingen i strimler, lag de gjerne litt store da blir de mer saftige.
  2. Dypp så kyllingstrimlene i egg, deretter bokhvetemel, deretter egg igjen og til slutt knuste cornflakes. Gjenta med alle kyllingstrimlene.
  3. Smelt litt smør i panna og stek alle bitene noen minutter på hver side - legg de så i en ildfast form som du setter inn i oppvarmet ovn på 215 C varmluft og steker i ca 10 min. 
  4. Mens kylingen står i ovnen lager du gressløkdippen ved å blande snøfrisk og rømme til en glatt røre, skvis halve limen i røra, finhakk gressløk og ha i, og krydre tilslutt med litt hvitløkspepper
  5. Server chicken nuggetsene varme. 

God fornøyelse!

 

0
Feed

Skriv en kommentar