16/02/2021 av Det Glutenfrie Verksted 1 Kommentar
Havremel fullkorn
Havremel er glutenfritt. Og nå også lavFODMAPsertifisert med anbefalt mengde per måltid til 65 gram.
Havre er veldig næringsrikt og inneholder jern, sink, vitamin B og E, mangan og selen. Havre har en naturlig søt smak som gjør at den passer godt til brød, grøt, granola og i kaker (i form av havremel). Vår havre er garantert glutenfri, og økologisk.
Sjekke linken her til oppskrift på supergode havrekjeks!
GLUTENFRI OG ØKOLOGISK HAVREMEL
INGREDIENSER:
sammalt havremel*
*) Fra sertifisert økologisk jordbruk.
NÆRINGSBEREGNING (PR 100G MIKS)
Energi 1560 kJ (370 kcal)
Fett 6,7 g
Hvorav Mettet fett 1,1 g
Karbohydrater 59,5 g
Sukkerarter 0,8 g
Fiber 9,7 g
Protein 13,2 g
Salt 0,005 g
Kommentarer
19/01/2022 av Eli Heimdal
Har cøliaki som tilfeldig ble oppdaget på HUNT,har ikke vondt i magen,syk etc, men står selvfølgelig på glutenfri kost,men spiser det med» spor av»Spekulerer på havremel,noen plasser står det at det er glutenfritt og noen plasser ikke.Bruker vanli havremel,men glutenfri havregryn.mvh.Eli
Skriv en kommentar